• Головна
  • Новини Львова
  • П’яний порушник комендантської години пропонував патрульним 10 тис. грн хабаря у Львові

П’яний порушник комендантської години пропонував патрульним 10 тис. грн хабаря у Львові

Хабар патрульним у Львові

Львів’янин давав патрульним свій гаманець, стверджуючи, що там його документи

У ніч на середу, 10 квітня, вночі у Львові патрульні зупинили п’яного чоловіка, через порушення комендантської години. Львів’янин не хотів показувати свої документи і намагався дати поліцейським гаманець з грошима, аби ті самі собі взяли звідти гроші. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

За даними патрульних, правоохоронці помітили 53-річного чоловіка близько 2-ї години ночі на перетині вулиць Любінська — Зоряна. Він мав очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння. Коли правоохоронці попросили показати документи, чоловік давав патрульним свій гаманець.

П’яний чоловік намагався дати патрульним 10 тисяч гривень

Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він не реагував. Натомість п’яний порушник дістав з гаманця 10 тисяч гривень, поклав гроші на службовий планшет та сказав, що це за його поведінку.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка вилучила гроші. Тепер чоловіка чекає кримінальна відповідальність за спробу неправомірної вигоди. Крім того, йому складено протокол за те, що він був у нетверезому стані у громадському місці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності