У Львові п’яний водій в’їхав у огорожу та пропонував хабар патрульним

П'яна ДТП у Львов

У 21-річного водія виявили 2,15 проміле алкоголю

У понеділок, 8 квітня, на вулиці Пулюя у Львові у дворі житлового будинку патрульні виявили автомобіль ВАЗ, який наїхав на металеву огорожу. 21-річний водій був нетверезий. Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

Перевищення норми алкоголю в крові у 11 разів

За словами правоохоронців, під час спілкування із 21-річним керманичем, патрульні виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою приладу Drager. Результат — 2,15 проміле. Коли патрульні оформлювали документи, водій почав пропонувати їм хабар, щоб уникнути відповідальності. Він навіть заховав кілька купюр по 200 гривень за бронежилет одного з патрульних.

Окрім кримінальної відповідальності, на водія склали два адмінпротоколи — за керування в стані сп'яніння та за ДТП. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

До слова, за протягом двох місяців поліцейські Львівщини склали 2530 протоколів на водіїв, які сіли за кермо напідпитку. За участю нетверезих водіїв трапилося 40 автопригод. У них травмувалося 62 особи та 1 людина, на жаль, загинула.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності