У зіткненні двох авто на Самбірщині постраждала 26-річна водійка Skoda

Фото Peugeot 206 на місці аварії на Самбірщині
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Аварія сталася у місті Рудки

На дорозі у Рудках зіткнулися два легкові автомобілі — Peugeot 206 та Skoda Superb. Внаслідок ДТП водійка Skoda отримала травми, її госпіталізували. Водійка іншого автомобіля не постраждала, повідомила пресслужба поліції Львівської області у понеділок, 8 квітня.

Водійка Peugeot 206 залишилася неушкодженою

За даними правоохоронців, ДТП сталася у неділю, 7 квітня, близько 08:15. На вулиці Чорновола у Рудках зіткнулися два легковики — Peugeot 206 та Skoda Superb. За кермом Skoda була 26-річна мешканка Самбору, а Peugeot керувала 30-річна мешканка одного з сіл району.

Внаслідок зіткнення автомобіль Skoda Superb з’їхав з дороги та врізався у придорожній стовпчик. 26-річна водійка цього авто під час аварії отримала травми, через які її госпіталізували. 30-річна водійка Peugeot 206, попри те, що капот її авто сильно пошкодився, під час зіткнення не постраждала.

Працівники поліції за фактом аварії відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі правоохоронці з’ясовують причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, 5 квітня у селі Березина Стрийського району на Львівщині сталася ДТП: неповнолітня пасажирка впала з мотоцикла під час руху. Також у п’ятницю у Львові водій BMW збив велосипедиста, який переїжджав дорогу пішохідним переходом на червоний сигнал світлофора. Внаслідок аварії постраждалий опинився у лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності