У Львівській міськраді створять фонд відбудови міста після ракетних ударів

Львівська міськрада

Основним фінансовим джерелом фонду будуть благодійні внески

У Львівській міськраді пропонують створити цільовий фонд розвитку соціальної інфраструктури Львівської МТГ. Кошти з фонду використовуватимуть для ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації проти України. Відповідний документ оприлюднили у понеділок, 15 квітня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Фонд планують створити, щоб залучати додаткові ресурси для потреб розвитку соціальної сфери та відбудови Львова після наслідків ракетних ударів. У проєкті ухвали визначено, що благодійні внески до фонду можуть переховувати підприємства, організації та фізичні особи. А також джерелами фонду можуть бути інші надходження, не заборонені законодавством.

Кошти фонду спрямовуватимуть на:

  • ліквідацію наслідків збройної агресії РФ
  • покращення стану, благоустрій та впорядкування об'єктів соціальної сфери
  • фінансування пріоритетних соціальних програм розвитку міста
  • проведення наукових досліджень та розробок для розвитку міської інфраструктури

Перелік об'єктів фінансування коштом цього фонду щорічно затверджуватиметься Львівською міською радою. Фонд можуть ліквідувати на підставі ухвали міської ради, тоді залишок коштів на рахунку перераховується у бюджет Львівської міської територіальної громади. Зазначимо, що депутати розглядатимуть відповідний проєкт ухвали на сесії Львівської міськради.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності