У Львові запровадили нову знижку на оплату проїзду картками Visa

е-квиток у Львові

Перший раз знижку потрібно використати до 15 квітня, а другий — з 15 по 30 квітня

У Львові пасажири, які оплачують проїзд у громадському транспорті, карткою Visa можуть двічі скористатися знижкою. Таку акцію запровадили у квітні, першу знижку можна використати до 15 квітня, а другу в іншій половині місяця. Про це у вівторок, 9 квітня, повідомили на сторінці “Електронний квиток ЛеоКарт”.

Як це працює:

  • Власники транспортної Леокарти можуть двічі на місяць поповнювати її зі знижкою 27 гривень - з 1 по 15 квітня та з 16 по 30 квітня. Для цього потрібно провести оплату карткою Visa на суму від 100 гривень. Так вартість одного квитка = 10 грн 50 коп, з розрахунку 15 грн – 30%.
  • Також при оплаті проїзду карткою Visa пасажири отримають 30% знижку на купівлю 6 квитків. Ця пропозиція також діє двічі протягом місяця - з 1 по 15 квітня та з 16 по 30 квітня.

Знижки не накопичуються і не переносяться на наступний період.

Нагадаємо, у п’ятницю, 29 березня на систему електронного квитка у Львові здійснили хакерську атаку. Ціллю хакерів стали бази даних програмного забезпечення АСОП. Через атаку ЛКП “Львівавтодор” написало заяву до кіберполіції, наразі тривають слідчі дії. 2 квітня поповнення та перегляду балансу ЛеоКарт відновили після хакерської атаки на систему е-квитка.

у понеділок, 8 квітня “Львівавтодор” завершив списання коштів з карток ЛеоКарт за поїздки, здійснені після хакерської атаки

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності