Львівська фірма виграла аукціон на приміщення на Городоцькій за майже 2 млн грн

Приміщення на вулиці Городоцькій, яке виставили на аукціон

У торгах взяли участь лише два учасники

У четвер, 4 квітня, відбувся аукціон із продажу приміщення площею понад 30 кв.м у Залізничному районі Львова. Переможцем торгів стало львівське підприємство “Престиж-сервіс”, яке придбало об’єкт за 1 млн 920 тис. грн, йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.Продажі

Майже 2 млн грн за 32 кв. м у Львові

З картки лота відомо, що комерційне приміщення, яке розташоване на першому поверсі житлової п’ятиповерхівки, виставили на аукціон наприкінці березня. Об’єкт площею 32,4 кв.м розміщений на вулиці Городоцькій, 210. Замовником торгів виступило управління комунальної власності Львівської міської ради. Стартова ціна приміщення складала 1 млн 155 тис. грн.

В аукціоні взяли участь лише два учасники: підприємство “Престиж-сервіс” зі Львова та підприємець Андрій Пунько з Городка. Найвищу ставку зробив “Престиж-сервіс” — 1 млн 920 тис. 370 грн. В останньому раунді підприємство перевищило ставку конкурента лише на одну гривню.

Довідково. Приватне підприємство "ПРЕСТИЖ-СЕРВІС" заснували у Львові у 1996 році. Згідно з даними YouControl, підприємство надає нерухоме майно в оренду. Керівником організації є Ігор Цільник.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності