Львівський зоологічний музей запустив віртуальні екскурсії: що можна побачити

зала зоологічного музею

Переглянути експонати музею та прослухати аудіорозповіді про них можна завдяки застосунку Flat Planet

Експонати Зоологічного музею Львівського національного університету імені Івана Франка з’явилися у мобільному застосунку Flat Planet, у якому вже зібрані 120 віртуальних маршрутів для прогулянок з 45 міст, зокрема, Європи та США. Про це 6 березня розповіли на сторінці музею.

Зоологічний музей став другим зі Львова, екскурсії яким розмістили у застосунку. Раніше там вже з'явилася віртуальна екскурсія музеєм Соломії Крушельницької. “Поки що у застосунку є лише 27 позицій нашої експозиції, а також інформація про історію музею і графік його роботи. Але ви вже можете користуватися застосунком, щоб побачити експонати прослухати про них цікаву інформацію”, — розповідають у музеї.

Які експонати музею можна побачити на віртуальній екскурсії

У застосунку можна побачити та почути аудіорозповіді про американську гарпію, наутілуса, гігантського японського краба, капібару, вудильника та африканського печерного павука.

Також під час віртуальної екскурсії можна дізнатися про історію зоологічного музею, одного з найстаріших університетських музеїв Європи, у фондах якого зберігається понад 180 тис. експонатів з усього світу. Серед них і зразки тварин, які більше не існують у природі.

Що таке Flat Planet

Застосунок Flat Planet з екскурсіями по всьому світу запустив співзасновник Monobank Дмитро Дубілет. Flat Planet поки що створює екскурсії самостійно, але згодом планує стати платформою, де кожен зможе публікувати контент самостійно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності