Де у Львові цвітуть сакури: 6 локацій для фото в Instagram

сакура цвіте

Сакура дарує красу на мить, але в пам’яті залишається назавжди

Сакура у японській культурі символізує молодість та красу, яка швидко минає. Буддисти кажуть, що цвіт сакури нагадує людині про те, що потрібно цінувати кожну хвилину життя. Такий символізм вона отримала тому, що період її цвітіння майже вдвічі коротший, ніж цвітіння інших плодових дерев.

LVIV.MEDIA поділилося локаціями, де у Львові можна зробити фотографію на фоні цвіту японської вишні.

У Львові сакури розквітають на третій тиждень квітня або в перший тиждень травня. Цвітіння японської вишні триває до 10 днів, якщо погода тепла та суха. Коли ж падає дощ, квіти опадають швидше. Тому, щоб зробити привабливі знимки, дізнайтеся заздалегідь, де у Львові цвітуть сакури.

6 локацій, де у Львові цвітуть сакури

  1. Алея сакур у парку імені Івана Павла II біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці — це найбільш інстаграмна локація для фотосесій на фоні цвіту сакури. Тут росте понад сотня дерев японської вишні.
  2. Алея на площі Петрушевича — улюблене місце для фото, якщо Сихів — не ваш район. На площі росте десяток дерев. 
  3. Сакур на вулиці Городоцькій біля церкви Анни — місце, де роблять вдалі панорамні фото. Японські вишні тут посадили активісти на острівку безпеки між проїзною частиною.
  4. Три сакури на розі вулиць Зеленої та Студентської приваблюють тих, хто любить портретні фото. Ці дерева низькі та мають широке гілля, тому на їхньому фоні виходять красиві фото зблизька.
  5. Сакури біля вході на залізничний вокзал на Двірцевій площі — локація для туристів або тих, хто часто подорожує.
  6. Сакура біля входу в парк імені Богдана Хмельницького — місце, де можна зробити історичне фото. Тут росте найстаріша сакура міста. Виглядає вона не так привабливо, як ті, що ростуть на Петрушевича чи Зеленій. Але таке фото з часом буде раритетним.

У Львові цвіт сакури також можна побачити біля ринку «Добробут», Львівського цирку, на площі Митній та в Шевченківському гаю. Тут ростуть молоді дерева, які не так приваблюють любителів красивих фото.

Нагадуємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало, як відпочити у львівських ТРЦ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності