В Україні з’явиться додаток для інвестицій в акції та криптовалюту

В Україні з’явиться додаток для інвестицій в акції та криптовалюту

Запустять його на початку наступного року

В Україні анонсували новий застосунок для простих інвестицій "Multi Invest". Розробляють його засновники сайту "Мінфін" та інвестиційна компанія Dragon Capital.

Особливість додатку полягає у простоті його користування. Розробники повідомляють, що користувачу не потрібно відвідувати офіс брокера, спілкуватись з менеджером чи укладати паперові договори. Також тут не доведеться цілодобово стежити за портфелем та займатися торгівлею протягом робочого дня.

"Щоб користуватися нашим додатком, не потрібно бути професійним трейдером, розбиратися в торговому терміналі або довго вчитися інвестуванню. Завдяки зрозумілому інтерфейсу і підказкам почати інвестувати з Multi Invest зможе кожен", - розповідає співзасновник "Мінфін" Сергій Віденський.

Мінімальна сума, з якої можна буде почати інвестувати — 1000 гривень. Зокрема,  до сервісу зможуть підключатися банки та брокери зі своїми інвестиційними продуктами.

Окрім того, у додатку буде розділ новин, де публікуватимуться індивідуальні та аналітичні добірки ідей та статей на тему інвестування.

Наразі застосунок ще у розробці. Офіційний його запуск запланований у січні-березні 2022 року.

За допомогою додатку українці зможуть інвестувати в акції іноземних компаній, біржових фондів чи купувати криптовалюту або облігації внутрішньої державної позики. Однак поки що купувати акції українських компаній буде неможливо. У майбутньому для користувачів стануть доступні банківські депозити та корпоративні облігації.

Додамо, Dragon Capital є інвестиційною компанією в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг. З грудня 2020 року Dragon Capital року є мажоритарним акціонером холдингової компанії Treeum, яка керує сайтами "Мінфін" та «Finance».

Інвестиції

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності