У Львові на Сигнівці побудують новий індустріальний парк

У Львові на Сигнівці побудують новий індустріальний парк

Індустріальний парк включатиме групу промислових підприємств різних галузевих напрямків

Сьогодні компанія Спарроу Кепітал представила свій інвестиційний проєкт з будівництва індустріального парку. Його планують звести поблизу вулиці Північної, що у Залізничному районі,  у районі промзони Сигнівки.

Спарроу Кепітал — компанія, яка працює у девелоперських проектах, інвестуванні, управлінні майном та реалізувала різноманітні проекти в галузі будівництва нерухомості загальною площею більше 240 тис. квадратних метрів.

Індустріальний парк «Спарроу Парк Львів» включатиме групу промислових підприємств різних галузевих напрямків. Виробничо-складський комплекс буде реалізовуватися у сферах машинобудування та металообробки, логістики, легкої та харчової промисловості, деревообробної та переробної галузі.

За розрахунками компанії, проєкт здійснюватиме 100 тис. км² промислових площ.

Індустріальний парк «Спарроу Парк Львів» здатен залучити у вигляді інвестицій до 4 млн дол. США та створити до 60 робочих місць на 1 га території. Так очікувана загальна сума інвестицій у повний розвиток та функціонування індустріального парку становитиме близько 2 млн грн, загальна кількість створених робочих місць – 1000.

"Ми вже бачимо зацікавленість від потенційних клієнтів та замовників. Ми отримали запит від більше, ніж 10 іноземних локальних компаній і ми віримо в успіх цього проекту", — зазначає Тарас Ястремський, комерційний директор Спарроу Індастріз.

Збудувати індустріальний парк планують у декілька черг.

  • У короткостроковій перспективі (включно ІІ-ий квартал 2022 року) планується завершити проєктування, розробити документацію та почати першу чергу будівництва.
  • У найближчі 2-3 роки планують завершити будівництво другої та третьої черги.
  • Повний розвиток індустріального парку розраховують реалізувати за 5-8 років.

Також компанії "Спарроу Кепітал" належить проєкт, збудований у місті Городок, та є на завершальній стадії. Тут уже є залучений інвестор та підписаний договір.

Нагадаємо, Укрпошта збудує біля Львова потужний логістично-сортувальний центр. Його зведуть у Пустомитах до 2023 року.

Інвестиції

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності