• Головна
  • Війна
  • Росія відправляє на війну в Україну військових Тихоокеанського флоту

Росія відправляє на війну в Україну військових Тихоокеанського флоту

Фото ілюстративне

Аби потрапити на війну проти України, окупантам доведеться подолати понад 6000 км

Росія відправляє на війну проти України військових свого Тихоокеанського флоту, а також 11-ї армії ВПС та ППО. Ці підрозділи дотепер безпосередньо до війни в Україні не залучали, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Щоб потрапити на війну проти України, цим загарбникам доведеться подолати понад 6000 км.

Як сказано в повідомленні, таким чином Росія намагається поповнити санітарні й безповоротні втрати, яких вона зазнає під час бойових дій в Україні, а також укомплектувати нові військові підрозділи.

Як наголосили в розвідці, згідно з рішенням командувача Тихоокеанського флоту РФ Віктора Лііни, ротації російських військових до Сирії повністю припинені, і весь особовий склад відправляється в зону бойових дій на територію України. Йдеться про 2000 російських військовослужбовців із Приморського й Камчатського країв.

Також українська розвідка додала, що ще близько 400 солдатів з числа військових частин 11-ї армії ВПС та ППО, дислокованої на території Хабаровського краю, поповнюватимуть 155-у та 40-у бригади морської піхоти Росії, які ведуть бойові дії проти України та мають некомплект через величезні  втрати. Частина особового складу з військових з’єднань далекого сходу рф увійде до нової мотострілецької бригади держави-агресора, яку формують у воронєжі.

ГУР в інших соціальних мережах:

🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber

🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 Threads

🔹 WhatsApp🔹 Telegram Bot

🔹 TikTok

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності