• Головна
  • Україна
  • Росіяни вдарили ракетами по Одещині — загинули шестеро людей, ще 14 поранені

Росіяни вдарили ракетами по Одещині — загинули шестеро людей, ще 14 поранені

Ракетна атака на Одещині

Серед загиблих є 10-річна дівчинка

Ввечері у середу, 10 квітня, росіяни завдали ракетного удару по Одеському району, внаслідок чого станом на ранок 12 квітня загинули шестеро людей. Ще 14 осіб зазнали поранень, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Ракетна атака на Одещині

За словами Олега Кіпера, Одещину атакували балістичними ракетами: “Сьогодні у період з 18.00 до 18.30 години Одещина вчергове була під ударами балістичних ракет, попередньо - Іскандер-М”. Через російську атаку загинули четверо людей, серед них — 10-річна дитина. Ще семеро осіб отримали поранення, один чоловік перебуває у важкому стані. Пізніше у Одеській прокуратурі повідомили, що через обстріл травмувалися 14 людей.

“В Одеському районі пошкоджено транспортну інфраструктуру та вантажівки, що були поруч”, — зазначив Кіпер. Наразі на місцях працюють відповідні служби. За даними Сил оборони півдня, окупанти задали подвійного удару, є влучання в АЗС.

Оновлено. 11 квітня у лікарні помер чоловік, який отримав важкі поранення. Кількість загиблих внаслідок обстрілу збільшилася до п’яти.

Оновлено. Станом на ранок 12 квітня кількість загиблих зросла до шести — в лікарні помер поранений 56-річний чоловік, повідомив Офіс генпрокурора.

Нагадаємо, 10 квітня росіяни обстріляли село Липці на Харківщині. Внаслідок обстрілу загинули троє людей, серед них — підліток. Окупанти, вдарили по аптеці та крамниці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності