• Головна
  • Війна
  • Львівські десантники та артилеристи знищили у Бахмуті експериментальну російську техніку

Львівські десантники та артилеристи знищили у Бахмуті експериментальну російську техніку

Гармаші 45 артилерійської бригади знищили самохідну бомбометну установку ворога.

Росіяни встановили морський бомбомет на вантажівку “Урал”

Чергову рідкісну одиницю російської військової техніки — самохідну бомбометну установку — виявили аеророзвідники 80-ї Галицької бригади. Після цього гармаші 45-ї артилерійської бригади знищили машину в тимчасово окупованому Бахмуті. Відео ураження оприлюднила служба зв’язків з громадськістю 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗС України.

Десантники виявили - артилерія знищила!Чергову рідкісну одиницю російської військової техніки «аналогов нєт» самохідну бомбометну установку РБУ-6000 виявили аерозвідники 80-ї Галицької бригади, після чого гармаші 45 артилерійської бригади знищили машину в тимчасово окупованому місті Бахмут.Московити втрачаючи в боях велику кількість різної військової техніки та артилерійських систем, вдаються до експериментів. Відтак, окупанти змонтували на вантажівку «Урал» бомбометну установку РБУ-6000, яку розробили ще в 60-их роках для встановлення на кораблі, щоб знищувати підводні човни. Морським озброєнням на сухопутній техніці росіяни планували завдати удару по позиціям ЗСУ але завдяки пильності та влучності наших оборонців техніка ворога була завчасно знищена. Слава ЗСУ!!!🇺🇦Слава Десантно-штурмовим військам!🦾Слава Україні!🇺🇦🎥Служба зв’язків з громадськістю 80-ої окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗС України #десант #airborne #сухопутнівійська #повітрянісили #морськапіхота #військовоморськісили #силиспеціальнихоперацій #ссо #війна #війнавукраїні #warinukraine

Posted by 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ on Thursday, March 28, 2024

“Московити втрачаючи в боях велику кількість різної військової техніки та артилерійських систем, вдаються до експериментів”, — йдеться у повідомленні 80-ї бригади.

Морську бомбометну установку РБУ-6000, яку розробили в 1960-их роках для боротьби з підводними човнами, росіяни встановили на вантажівку “Урал”. Морським озброєнням на сухопутній техніці росіяни планували завдати удар по позиціях ЗСУ, але завдяки пильності та влучності наших оборонців техніка ворога була завчасно знищена. Вперше про спроби використання РБУ-6000 на шасі вантажівок стало відомо у січні 2024 року.

Нагадаємо, що нещодавно військові 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗС України зупинили наступ російських окупантів на Бахмутському напрямку. Протитанкісти та оператори БПЛА знищили кілька одиниць ворожої техніки та змусили решту окупантів відступити.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності