• Головна
  • Війна
  • Львівські десантники зупинили ворожий наступ на Бахмутському напрямку

Львівські десантники зупинили ворожий наступ на Бахмутському напрямку

Кадр з відео зі знищенням російської військової техніки

Військові 80 окремої десантно-штурмової бригади знищили до десятка російських бронемашин і танків

Військові 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗС України зупинили наступ російських окупантів на Бахмутському напрямку. Протитанкісти та оператори БПЛА знищили кілька одиниць ворожої техніки та змусили решту окупантів відступити. Відео зі знищенням російських військових бронемашин бригада опублікувала на своїй сторінці у Facebook у п’ятницю, 15 березня.

Кілька танків та машин вдалося підірвати, решта — застрягли або втекли

Як повідомили військові, росіяни розпочали наступ на Бахмутському напрямку кількома колонами з різних напрямів. Загалом до наступу ворог залучив понад десяток танків та бойових машин піхоти.

Зупинити черговий наступ та знищити ворожу бронетехніку вдалось Львівським десантникам за підтримки сусіднього підрозділу на Бахмутському напрямку.Противник декількома колонами техніки, загалом більше десятка одиниць, а саме танками та бойовими машинами піхоти, спробував штурмувати позиції наших бійців «по сірому»-обравши декілька напрямків для удару.Аеророзвідка вчасно помітила активність росіян та скорегувала артилеристів.Відтак, завдяки умілим та злагодженим діям підрозділів: протитанкістів та ударних БпЛА, ворожий штурм було зупинено.Частину техніки знищено, декілька російських машин застрягли в полі, а інші втекли з поля бою. Слава Десантно-штурмовим військам!🦾Слава Україні!🇺🇦🎥Служба зв’язків з громадськістю 80-ої окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗС України #десант #airborne #сухопутнівійська #повітрянісили #морськапіхота #військовоморськісили #силиспеціальнихоперацій #ссо #війна #війнавукраїні #warinukraine

Posted by 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ on Friday, March 15, 2024
Відео знищення російської техніки

“Аеророзвідка вчасно помітила активність росіян та скорегувала артилеристів. Відтак, завдяки умілим та злагодженим діям підрозділів: протитанкістів та ударних БпЛА, ворожий штурм було зупинено“, — розповіли військові 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади. В результаті повітряної атаки українських військових кілька танків та бронемашин згоріли, кілька застрягли у полі, а решта — відступили з поля бою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності