• Головна
  • Війна
  • Українські хакери зламали найбільший російський інтернет-портал «Маіl.ru»

Українські хакери зламали найбільший російський інтернет-портал «Маіl.ru»

Українські хакери зламали найбільший російський інтернет-портал «Маіl.ru»

Усі користувачі, які не перебувають на території Росії втратили доступ до акаунтів

Українська ІТ-Армія атакувала «Маіl.ru» — найбільший інтернет-портал у Росії. Клієнти «Маіl.ru» найчастіше скаржилися на збій у роботі сайту, сервісу та мобільного застосунку, повідомили у Мінцифрі у четвер, 29 лютого.

Доступ до акаунтів «Маіl.ru» втратили усі користувачі, які перебувають поза межами Росії, доступу також не має частина внутрішніх клієнтів. «Кажемо “Па-па” Mаіl.ru. Безоплатний сервіс електронної пошти зупинився завдяки атакам нашого кібервійська», — написали у Міністерстві цифрової трансформації України.

У пресслужбі Мінцифри зазначили, що доступ до електронної пошти — це не лише отримання та надсилання листів, а й можливість відновлення паролів, проходження двофакторної аутентифікації та управління іншими підключеними до пошти пристроями.

Довідково. «Маіl.ru» — один із найбільших безкоштовних російських інтернет-порталів. Портал поєднує поштову службу, систему пошуку та месенджери (зокрема «Однокласники» та «ВКонтакте»). У 2017 році вийшов указ президента, згідно з яким на території України заборонили доступ до сервісів Маіl.Ru Group.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності