• Головна
  • Війна
  • У лікарні померла 84-річна поранена від російського обстрілу Харкова 2 січня

У лікарні померла 84-річна поранена від російського обстрілу Харкова 2 січня

Фото: Харківська обласна прокуратура

Також до медиків звернулась ще одна травмована під час атаки 23-річна дівчина

У Харкові померла в лікарні 84-річна жінка, яка отримала поранення внаслідок масованої ракетної атаки 2 січня. Окрім цього, до медиків звернулася 23-річна дівчина, яка також постраждала від обстрілу. Відтак, станом на ранок 4 січня унаслідок ракетної атаки в Харкові загинули дві людини та отримали поранення 62, написала Харківська обласна прокуратура.

Об 11:18 у прокуратурі повідомили про збільшення кількості поранених під час російського обстрілу. “Внаслідок ворожої ракетної атаки ворога на Шевченківський район м. Харкова 2 січня кількість травмованих збільшилась до 63. До медиків звернулась 23-річна дівчина, у неї акуботравма.”, — ідеться в повідомленні.

Однак за годину з’явилась інформація, що одна з постраждалих загинула від отриманих травм. “На жаль, у лікарні померла одна з поранених — 84-річна жінка. Станом на зараз внаслідок масованої ракетної атаки рф загинуло 2 жінок, ще 62 цивільних мешканців травмовані”, — зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, уранці 2 січня російські війська масовано обстріляли Харків та Київ. Відомо, що під час обстрілу ворог випустив майже 100 ракет по українських містах. За словами командувача Повітряних сил Миколи Олещука, 2 січня росіяни фактично повторили атаку 29 грудня, застосувавши увесь різновид ракет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності