• Головна
  • Війна
  • Росіяни завдали ракетного удару по енергетичному підприємству у Кропивницькому

Росіяни завдали ракетного удару по енергетичному підприємству у Кропивницькому

Росіяни випустили ракету з тактичної авіації, фото ілюстративне

Внаслідок удару загинув автослюсар, вісім людей поранено

Російські воєнні злочинці вранці в четвер, 4 січня, завдали ракетного удару по Кропивницькому, пошкоджень зазнав промисловий об’єкт.

Як повідомив голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович, внаслідок ракетної атаки по Кропивницькому на одному з промислових об’єктів є травмовані та один загиблий. Деталі він пообіцяв надати згодом.

Повітряну тривогу в Кіровоградській області оголосили о 09:37, а о 10:10 оголосили відбій повітряної тривоги. Перед оголошенням тривоги Повітряні сили попередили про активність російської тактичної авіації.

Після вибухів жителі регіону повідомили про відключення електрики. Речниця «Кіровоградобленерго» Олена Данильченко сказала «Суспільному», що інформації про аварійні відключення немає, на 10:25 невідомо, чи пов'язано це з вибухами. З її слів, електрику могли відключити в цілях безпеки та щоб уникнути аварійної ситуації через обстріл.

Пізніше Райкович уточнив, що росіяни вдарили по місту, ймовірно, крилатою ракетою Х-59. постраждали восьмеро людей, в них осколкові поранення. Загиблим виявився автослюсар. Ракети пошкодили будівлі енергетичних підприємств, через що у місті зникало світло. Водночас наразі електропостачання відновлено, стверджує голова Кіровоградської ОВА.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності