• Головна
  • Війна
  • Росіяни вдарили ракетами по центру Харкова, 21 людина постраждала

Росіяни вдарили ракетами по центру Харкова, 21 людина постраждала

Росіяни вдарили ракетами по центру Харкова, 21 людина постраждала

Ворожий удар пошкодив цивільну інфраструктуру

У суботу, 30 грудня, ворог завдав щонайменше шість ударів по центру Харкова. Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру, постраждали 20 людей, повідомили в Офісі головного прокурора.

Повітряна тривога у місті розпочалася о 18:55. Було чути щонайменше шість вибухів. О 19:27 голова Харківської ОВА Олег Синєгубов написав, що росіяни вдарили по цивільній інфраструктурі у центрі міста. О 19:44 мер Харкова Ігор Терехов уточнив, що внаслідок обстрілу виникла пожежа у житловому будинку

Пізніше Олег Синєгубов написав, що під час обстрілу зазнали пошкодження медзаклад, багатоквартирні житлові будинки, магазини, транспорт та інші громадські місця. Зокрема ворожим ударом пошкодило Kharkiv Palace Hotel.

Станом на 20:30 відомо про 16 постраждалих, серед яких 16-річний хлопець. За словами очільника МВС Ігоря Клименка, під час обстрілу також постраждав журналіст з Великої Британії.

Оновлено о 21:40: За даними прокуратури, російська армія вдарила ракетами по центральній частині Харкова о 19:10. Один з російських ударів пошкодив будівлю дитячого садка. “Наразі відомо про 20 поранених, серед них двоє хлопців 16 та 14 років. Також поранення отримав радник по безпеці команди журналістів німецького медіа — громадянин Великої Британії. Девʼятеро потерпілих отримали допомогу на місці”,ідеться у повідомленні.

За словами Олега Синєгубова, станом на 21:51 відомо про 19 постраждалих людей, з них 10 госпіталізували. Переважно всі потерпілі у середньому та легкому стані, одна жінка — у важкому. Також окрім центральної частини міста зафіксували три влучання ворожих боєприпасів в Індустріальному районі Харкова. За попередніми даними, постраждалих немає.

О 22:18 Харківська обласна прокуратура повідомила, що кількість постраждалих від обстрілу збільшилась до 21 особи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності