• Головна
  • Війна
  • У Києві кількість загиблих внаслідок атаки 29 грудня зросла до 17 людей

У Києві кількість загиблих внаслідок атаки 29 грудня зросла до 17 людей

Фото: ГУ ДСНС України у Києві

1 січня у столиці оголосили днем жалоби

У Києві кількість людей, які загинули внаслідок атаки росіян 29 грудня, зросла до 16. Про це у суботу, 30 грудня, повідомив мер столиці Віталій Кличко. Також він додав, що ця атака стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців Києва.

“Атака на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців столиці. Рятувальники продовжують працювати і до завтра розбиратимуть завали”, — написав Віталій Кличко. У суботу, 30 грудня, тіла шістьох людей рятувальники дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі.

О 22:36 у КМДА повідомили, що рятувальники виявили ще одного загиблого. Відтак загальна кількість загиблих від ракетного удару зросла до 17.

Також мер заявив, що 1 січня у столиці буде днем жалоби. Відомо, що внаслідок атаки постраждали 32 людини — 17 із них перебувають в стаціонарах медзакладів Києва.

Нагадаємо, 29 грудня Росія масовано обстріляла Україну. Окупанти випустили по Україні близько 110 ракет різних типів. Окрім Львова, де через влучання є загиблий, наслідки атаки відчули ще кілька областей. У Києві під обстріли потрапили Святошинський, Подільський, Шевченківський райони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності