• Головна
  • Новини Львова
  • У львівських будинках, які постраждали внаслідок атаки, відновили постачання світла і води

У львівських будинках, які постраждали внаслідок атаки, відновили постачання світла і води

У львівських будинках, які постраждали внаслідок атаки, відновили постачання світла і води

Будинок на вулиці Хоткевича, 56 наразі залишається без газу і гарячої води

У Львові у 17 будинках, які постраждали внаслідок російської атаки 29 грудня, відновили постачання тепла, електрики, води та газу. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у суботу, 30 грудня.

Водночас будинок на вулиці Хоткевича, 56 наразі залишається без газу і гарячої води, адже він має пошкодження зовнішніх мереж. Над розв'язанням цієї проблеми зараз працюють фахівці. Також голова Львівської ОВА додав, що у постраждалих будинках почали встановлювати нові вікна та двері замість знищених.

“Станом на зараз у 17 з 18 багатоповерхівок, які постраждали, відновили подачу тепла, електроенергії, води та газу. У будинку на вулиці Хоткевича, 56 ситуація складніша, там є пошкодження зовнішніх мереж, тож він наразі залишається без газу і гарячої води”, — написав Козицький.

Що розказали львів’яни про російський обстріл

Нагадаємо, 29 грудня Росія масовано обстріляла Україну. Окупанти випустили по Україні близько 110 ракет різних типів. У Львові пошкоджені 18 житлових будинків, а також школи та дитячий садок — загинула одна людина. З резервного фонду міського бюджету на допомогу мешканцям постраждалих будинків виділять близько 35 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності