• Головна
  • Війна
  • Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових в Авдіївці на Донеччині

Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових в Авдіївці на Донеччині

Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових в Авдіївці на Донеччині

Президент зустрівся з бійцями 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка

Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка в Авдіївці на Донеччині. Відеозвернення з Авдіївки з’явилося в Telegram-каналі президента у п’ятницю, 29 грудня.

“Одна з найскладніших ділянок фронту. Подякував воїнам особисто. Обговорили з командиром оборонну ситуацію, основні потреби. Відзначив найкращих воїнів державними нагородами та вручив “Золоту Зірку” Героя України молодшому сержанту Ігорю Тимощуку", — сказав Зеленський.

Також під час візиту Президент України навідався до військового шпиталю на Донеччині, який приймає поранених захисників зі стабілізаційних пунктів оперативно-тактичних угруповань “Лиман” і “Соледар”. Володимир Зеленський поспілкувався з воїнами та вручив нагороди.

Крім цього, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що він та команда також в Авдіївці. “Відвідали наших воїнів. Під Авдіївкою важкі бої, наша армія тримає фронт. Ситуація складна”, — написав Єрмак.

Нагадаємо, 3 жовтня, Володимир Зеленський відвідав позиції львівської 125-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, що воювала на Харківщині. Також тоді Президент України зустрівся із військовими 15-го мобільного прикордонного загону бригадного типу “Сталевий кордон” та 113-ої окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності