• Головна
  • Україна
  • Шестеро ухилянтів намагались незаконно потрапити до Румунії через гори

Шестеро ухилянтів намагались незаконно потрапити до Румунії через гори

Перетнути кордон через гори: прикордонники затримали 6 ухилянтів

Кожен мав заплатити організаторам переправлення до 8 тис. доларів

Прикордонники затримали шістьох ухилянтів, які намагатись незаконно перетнути українсько-румунський кордон. Чоловіки мали заплатити організаторам переправлення до 8 тис. доларів за особу, повідомили у суботу, 11 травня, у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Ухилянти намагались незаконно потрапити до Румунії

Як йдеться в повідомленні, за добу шістьох ухилянтів виявили прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті. За організацію переправлення до Румунії, військовозобов’язані чоловіки мали заплатити від 4 до 8 тис. доларів з особи.

“П’ятьох туристів зупинили наряди від відділення “Богдан”. Підкорювати гірські вершини українсько-румунського кордону на цьому напрямку збиралися жителі Харківщини, Запоріжжя, Рівненщини та двоє жителів Київщини. Ще одного верхолаза з Харківщини на півдороги до Румунії зупинили прикордонники відділу “Яблунівка”, — зазначили прикордонники.

Наразі встановлюють коло осіб, які причетні до організації. Усіх ухилянтів затримали й склали адмінпротоколи за спробу незаконного перетину державного кордону. Справу скерували до суду.

Нагадаємо, нещодавно закарпатця засудили за переправлення ухилянтів за кордон і конфіскували Nissan X-Trail.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності