Прикордонники затримали ще сімох ухилянтів на Львівщині

Вкотре семеро ухилянтів затримали прикордонники на Львівщини

Незаконно перетнути кордон намагалися мешканці Львівщини, а також Київщини, Волині та Донецька

Прикордонники вкотре затримали сімох ухилянтів, які намагатися незаконно перетнути українсько-польський кордон. Серед затриманих мешканці Львівської, Волинської, Київської та Донецької областей, повідомили у середу, 8 травня, у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Семеро ухилянтів затримали поблизу кордону

Як йдеться в повідомленні, чотирьох порушників зафіксували системи спостереження на ділянках відділень "Грушів" та "Мшанець". Прикордонники затримали жителів Львівської та Київської областей за кількасот метрів до державного кордону. Ще двох чоловіків було затримано на ділянці відділу "Нісмичі". Прикордонний наряд помітив підозрілих осіб, які рухалися до кордону. Перевіривши інформацію, група реагування затримала двох жителів Волині.

Крім того, інспектор відділу "Сянки" на залізничній станції виявив уродженця Донецька, який не зміг пояснити мету свого перебування в прикордонній зоні. Під час бесіди чоловік зізнався, що мав намір незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску. Всіх затриманих порушників доставили до прикордонних підрозділів, аби встановити особи а притягнути їх до відповідальності. Суд вирішить їхню подальшу долю.

Нагадаємо, у середу, 8 травня, прикордонники витягнули з річки також сімох ухилянтів, які намагалися потрапити за кордон на надувних човнах. Крім того, раніше біля українсько-румунського кордону прикордонники затримали ще сімох ухилянтів. Під час затримання двоє з них чинили опір прикордонникам і навіть побили одного з них.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності