• Головна
  • Україна
  • Закарпатця засудили за переправлення ухилянтів за кордон і конфіскували Nissan X-Trail

Закарпатця засудили за переправлення ухилянтів за кордон і конфіскували Nissan X-Trail

Переправнику ухилянтів суд конфіскував авто

Мешканець Закарпаття переправляв ухилянтів до Словаччини за 7 тис. доларів. Чоловіка засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією авто Nissan

Мешканцю Закарпаття суд виніс вирок за незаконне переправлення військовозобов’язаних чоловіків до Словаччини. Зловмисника засудили до 8 років ув’язнення та конфіскували у нього автомобіль. Про це у п’ятницю, 10 травня, повідомили у Офісі Генпрокурора.

Переправнику ухилянтів суд призначив 8 років ув’язнення

Як йдеться в повідомленні, мешканець Ужгородського району за 7 тис. доларів переправив кілька ухилянтів до Словаччини поза офіційними пунктами пропуску. Його затримали в липні 2022 року на території с. Тийглаш Ужгородського району.“Він відвіз і залишив «клієнтів» у безпосередній близькості від кордону. Отримав гроші та повертався назад. Переправника та військовозобов’язаних затримали прикордонники Чопського загону спільно з поліцейськими ГУ Нацполіції Закарпаття,” — йдеться в повідомленні.

Відтак, чоловіка засудили до 8 років ув’язнення. Крім того, у нього конфіскували в дохід держави автомобіль Nissan X-Trail та два мобільні телефони, які той використовував у злочинній діяльності.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники затримали ще сімох ухилянтів на Львівщині. До цього, у середу, 8 травня, прикордонники витягнули з річки також сімох ухилянтів, які намагалися потрапити за кордон на надувних човнах. Крім того,ще раніше біля українсько-румунського кордону прикордонники затримали ще сімох ухилянтів. Під час затримання двоє з них чинили опір прикордонникам і навіть побили одного з них.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності