• Головна
  • Україна
  • Наркобізнес на СТО: судитимуть злочинне угрупування, до якого входили правоохоронці

Наркобізнес на СТО: судитимуть злочинне угрупування, до якого входили правоохоронці

Наркобізнес

НА СТО у Дніпрі наркоторговці облаштували спеціальну кімнату, де можна було придбати та вжити психотропні речовини. Щомісячний обіг із незаконної реалізації складав понад 1 млн грн.

У Дніпрі судитимуть 14 учасників наркоугруповання, до складу якого входили правоохоронці. Про це 23 квітня повідомили в Офісі генерального прокурора.

Організував злочинне угруповання місцевий підприємець. До наркобізнесу він залучив 13 осіб, в тому числі й працівників правоохоронних органів. Збут метамфетаміну здійснювали цілодобово на території однієї зі станцій техобслуговування автомобілів Дніпра. Там облаштували спеціальну кімнату, де можна було придбати та вжити психотроп. Правоохоронці прикривали злочинну діяльність. Інші учасники злочинної організації відповідали за реалізацію та закупівлю наркотиків.

Продаж психотропних речовин здійснювали гуртовим замовникам та у роздріб. Щомісячний обіг із незаконної реалізації складав понад 1 млн грн. Під час обшуків у помешканнях та автомобілях підозрюваних правоохоронці вилучили велику партію метамфетаміну, знаряддя та засоби для фасування, зважування психотропу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флеш накопичувачі, чорнові записи та гроші.

Злочинцям інкримінують незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, збут психотропних речовин та організацію, утримання місць для незаконного вживання метамфетаміну.

Нагадаємо, у Львові правоохоронці викрили сім’ю — матір та її сина з донькою, — на продажі наркотиків. Зловмисники розповсюджували нарковмісні таблетки “Субутекс”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності