Де можна буде подивитися прямі трансляції Великодніх богослужінь

Прямі трансляції Великодніх богослужінь: де та коли дивитися

Великодні богослужіння УГКЦ та ПЦУ транслюватимуть на телебаченні, по радіо та онлайн

У ніч з суботи на неділю, 4 та 5 травня, Православна Церква України та Українська Греко-Католицька Церква транслюватимуть Великодні богослужіння для тих, хто не зможе відвідати храми особисто. Трансляції можна буде переглянути онлайн, на телебаченні, або ж послухати по радіо.

Трансляція Великоднього богослужіння ПЦУ

Православна Церква України транслюватиму богослужіння з Михайлівського золотоверхого собору у Києві. Воно розпочнеться в суботу, 4 травня, о 23:00, та триватиме до ранку 5 травня. Богослужіння транслюватимуть онлайн на Youtube-каналі ПЦУ, на офіційній сторінці у Facebook, а також на особистій сторінці Митрополита Епіфанія.

Трансляція також буде доступна для перегляду на телебаченні. Зокрема, з початку та до кінця богослужіння транслюватиме телеканал Суспільне Культура. А послухати трансляцію на Українському Радіо та Радіо Культура можна буде вже після півночі.

Трансляція Великоднього богослужіння УГКЦ

Трансляцію Великоднього богослужіння Української Греко-Католицької Церкви також можна буде переглянути на телеканалі Суспільне Культура. Ефір розпочнеться о 7:00 в неділю, 5 травня. Вже після 8:30 богослужіння транслюватимуть на Українському Радіо та Радіо Культура.

Також службу можна буде переглянути онлайн на Youtube-каналі УГКЦ Живе телебачення.

До слова, Служба безпеки України закликала українців обмежити відвідування масових заходів під час Великодніх свят, а також не піддаватися на провокації та заклики до незаконних дій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності