Глава МЗС Великобританії Камерон прибув до Львова із робочим візитом

Міністр Девід Камерон прибув до Львова

Кемерон анонсував полегшення отримання страхування для британців, які ведуть бізнес на Львівщині. Окрім того міністр висадив іменне дерево в центрі міста

До Львова вперше із робочим візитом прибув міністр закордонних справ Великої Британії Девід Камерон. Міністр анонсував спрощення отримання страхівки для британських бізнесменів, які мають бізнес у Львівській області, про це у п’ятницю, 3 травня, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Британським бізнесменам спростять процес отримання страхівки

Як йдеться в повідомленні, Камерон переведе Львівщину у так звану “жовту” зону. “Це означає, що британцям, які мають бізнес у нашій області, та потенційним інвесторам значно легше буде отримати страхівку для подорожей на Львівщину,” — зазначив Максим Козицький. Як додав начальник ОВА, детальні розʼяснення про спрощене страхування для британських бізнесменів надасть Посольство Великої Британії в Україні. Окрім цього, у “жовту” зону переведуть Житомирську, Рівненську та Волинську області.

До слова, міністр Камерон під час візиту до Львова висадив іменне дерево у центрі міста разом з мером Андрієм Садовим. Як зазначив Садовий, міністр посадив робінію поруч із деревом професора Тімоті Снайдера. “Тепер пан міністр має своє власне дерево у Львові, а отже поважну причину, щоб ще не раз повернутися до України з добрими новинами,” — додав Садовий.

Нагадаємо, відомий американський історик Тімоті Снайдер відвідував Львів торік. Тоді він зустрівся з військовим, який читав його книжку в окопі

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності