• Головна
  • Україна
  • На Рівненщині двоє чоловіків перекрили дорогу і побили прикордонника

На Рівненщині двоє чоловіків перекрили дорогу і побили прикордонника

Прикордонника на Рівненщині побив агресивний чоловік

Двоє зловмисників машиною перекрили проїзд прикордонникам, які перебували на службі. Під час спроби з’ясувати обставини перекриття — один із них вдарив прикордонника кулаком в обличчя

Двоє чоловіків на Рівненщині перекрили дорогу прикордонникам, а після прохання надати документи та провести огляд авто, один з них вдарив правоохоронця в обличчя, повідомили у четвер, 18 квітня, у Державній прикордонній службі.

Чоловік на Рівненщині побив прикордонника

Як йдеться в повідомленні прикордонників, інцидент трапився у ніч на 18 квітня поблизу селище Зарічне, що на Рівненщині. Двоє чоловіків заблокувало службовий автомобіль прикордонників. “Підійшовши до автомобіля, для з’ясування причин блокування дороги, прикордонники виявили двох чоловіків, які перебували в неадекватному стані. Вимогу надати для перевірки документи та провести огляд авто чоловіки проігнорували, почали нецензурно висловлюватися та агресивно поводитися,” — зазначили у Держприкордонслужбі.

Далі один з хуліганів, що перебував в машині, завдав удару в обличчя прикордоннику. Опісля на місце інциденту прикордонники викликали поліцію, яка затримала обидвох нападників. На затримних склали адмінпротоколи, а також направили до поліції повідомлення про кримінал за двома статтями.

Прикордонник, якого побив затриманий, з травмами звернувся до лікарні.

Нагадаємо, напередодні на Закарпатті ухилянт двічі вирвався від прикордонників і таки втік в Угорщину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності