Львівські прикордонники затримали двох чоловіків на вкрадених елітних авто

Львівські прикордонники затримали двох чоловіків на вкрадених елітних авто

Позашляховики, викрадені у Канаді та в Німеччині, розшукує Інтерпол

Львівські прикордонники затримали двох водіїв, які перетинали кордон на викрадених позашляховиках. Чоловіки приїжджали до України з Польщі за кермом автомобілів, які розшукує Інтерпол. Водіїв затримали, а машини конфіскували, повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у понеділок, 25 березня.

Викрадення Audi та Land Rover підтвердили в Українському бюро Інтерполу

За даними правоохоронців, двоє українців прибули до пунктів пропуску “Краківець“ та “Шегині“ за кермом позашляховиків — Audi 2019 року випуску та Land Rover 2020 року випуску. Обидва автомобілі мали українську реєстрацію. Під час того, як вони проходили митний контроль, правоохоронці перевірили автомобілі за базою даних Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерпол.

В результаті перевірки виявилося, що обидва авто занесені до бази як вкрадені. Один з позашляховиків викрали у Німеччині, а інший — у Канаді. Те, що автомобілі викрадені підтвердили і в Українському бюро Інтерполу в Києві. Після цього прикордонники передали машини та водіїв працівникам поліції.

Нагадаємо, раніше у березні польські прикордонники виявили в українки заборонену для перевезення сумочку з пітона.

Також Львівський суд конфіскував на користь держави 300 контрафактних геймпадів, які хотіла завезти через Польщу фірма “Техніка для бізнесу”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності