На Львівщині чоловік намагався незаконно ввезти в Україну системи для видобутку криптовалюти

Система для видобутку криптовалюти в упаковці

Зловмисник заховав під особистими речами пасажирів 17 майнінгових систем

Мешканець Івано-Франківщини намагався незаконно провезти з Польщі 17 систем для видобутку криптовалюти. Митники виявили незадекларований вантаж та конфіскували усі пристрої, повідомила пресслужба Західного регіонального об’єднання Держприкордонслужби у середу, 6 березня.

За даними правоохоронців, порушник прибув до пункту пропуску “Шегині“ у вівторок, 5 березня. 33-річний мешканець Івано-Франківщини їхав за кермом мікроавтобуса Mercedes та перевозив кількох пасажирів. Під час проходження митного контролю чоловік заявив, що не перевозить нічого, окрім особистих речей своїх пасажирів. Митники все ж вирішили додатково перевірити мікроавтобус. Згодом вони виявили у багажному відсіку коробки, в яких були системи для видобутку криптовалюти.

Загалом 33-річний водій намагався провезти 17 майнінгових пристроїв різних моделей. Правоохоронці вилучили незадекларований вантаж та склали щодо мешканця Івано-Франківщини адміністративний протокол. За порушення митних правил 33-річному водію загрожує штраф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності