• Головна
  • Україна
  • Волинянин намагався незаконно провезти в Україну понад вісім млн грн готівки

Волинянин намагався незаконно провезти в Україну понад вісім млн грн готівки

Волинянин намагався незаконно провезти в Україну понад вісім млн грн готівки

Гроші у чоловіка правоохоронці вилучили

У Волинській області митники затримали 37-річного чоловіка, який перевозив через кордон незадекларовану готівку. Порушник намагався незаконно привезти з Польщі понад вісім млн грн. Гроші у чоловіка вилучили правоохоронці, повідомила пресслужба Західного регіонального управляння Держприкордонслужби України у вівторок, 20 лютого.

За даними правоохоронців, 37-річний мешканець Волинської області повертався з Польщі за кермом Skoda Octavia. Для проходження митного контролю він прибув у пункт пропуску "Устилуг" та став у зелений коридор. Під час спілкування з волинянином митники вирішили додатково оглянути його автомобіль. Під час огляду правоохоронці знайшли у відділенні для інструментів багажного відсіку авто чорні згортки.

Виявилося, що у згортках була готівка. 37-річний порушник заховав у багажнику понад вісім млн грн, та намагався провезти їх в Україну не задекларувавши. Через порушення митних правил правоохоронці склали адміністративний протокол, а готівку у зловмисника вилучили. 37-річному волинянину загрожує штраф у розмірі 1,6 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності