53-річна мешканка Вінниччини спробувала незаконно ввезти в Україну техніку Apple, Sony та XBOX

53-річна мешканка Вінниччини спробувала незаконно ввезти в Україну техніку Apple, Sony та XBOX

У сховку автомобіля митники знайшли ще й шолом віртуальної реальності та багато іншого

Мешканка Вінницької області намагалася провезти з Польщі в Україну 84 пакунки з сучасною технікою. Порушниця ховала в автомобілі планшети, ноутбуки, навушники, контролери, портативні колонки. Жінку оштрафують, повідомили у пресслужбі Львівської митниці у понеділок, 27 листопада.

За даними правоохоронців, 53-річна мешканка Вінницької області перетинала кордон за кермом автомобіля Mercedes-Benz у пункті пропуску «Краківець-Корчова». Для проходження митного контролю порушниця обрала зелену смугу, що мало б означати, що вона не перевозить товарів, які потребують декларування. 

Попри це, під час огляду автомобіля мешканки Вінниччини правоохоронці виявили 84 коробки з вартісною технікою. Порушниця перевозила портативні колонки JBL, планшети та ноутбуки Apple, бездротові контролери для Sony PlayStation 5 та XBOX, шолом віртуальної реальності, навушники та ін.

За фактом порушення працівники митниці склали адмінпротокол. За недекларування товарів 53-річна мешканка Вінниччини сплатить штраф — 30% вартості техніки, яку вона намагалася незаконно провезти в Україну. Загальну вартість вантажу порушниці встановлюють.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності