• Головна
  • Україна
  • Польські фермери припинили блокувати пункт пропуску «Угринів»

Польські фермери припинили блокувати пункт пропуску «Угринів»

Фото ілюстративне

Наразі заблокованими залишаються два з шести пунктів пропуску на кордоні з Польщею

Польські фермери припинили блокування пункту пропуску «Долгобичув — Угринів», повідомив речник Державної прикордонної служби України полковник Андрій Демченко.

«За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща у вівторок о 13:50 за київським часом учасники акції на території Польщі припинили блокувати рух вантажним транспортним засобам перед пунктом пропуску “Долгобичув — Угринів”. Оформлення та пропуск через кордон вантажівок в обох напрямках почали здійснюватися у звичайному режимі», — розповів Демченко в коментарі «Українській правді» у вівторок, 16 квітня.

За його словами, на цей час на виїзд з України перед цим пунктом пропуску очікують 100 ваговозів, ще 30 вантажівок (з повною масою до 7,5 т) очікують на оформлення на території Польщі. Водіїв та перевізників просять врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Нагадаємо, що наразі триває блокада руху вантажівок на двох із шести пунктах пропуску: «Ягодин — Дорогуськ» і «Рава-Руська — Гребенне». Блокада не стосується руху легкових автомобілів та автобусів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності