• Головна
  • Україна
  • Четверо поляків на квадроциклах заблукали та потрапили до України

Четверо поляків на квадроциклах заблукали та потрапили до України

Четверо поляків на квадроциклах заблукали та потрапили до України

Іноземці пояснили прикордонникам, що є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів

Чотирьох поляків на квадроциклах та мотоциклі затримав наряд відділення інспекторів прикордонної служби “Бодалово” Мукачівського загону. Про це 14 квітня повідомили у Державній прикордонній службі України.

Поляки брали участь в акції “2222 км”

“Порушників, які поза пунктами пропуску трьома квадроциклами та мотоциклом перетнули кордон з Угорщини в Україну виявили за допомогою біспектральної камери. На їх затримання негайно висунулась група реагування”, — йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Після затримання іноземці пояснили, що є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів. У квітні у Польщі стартувала акція “2222 км”. Вона полягає в тому, що добровольці, які беруть у ній участь, мають проїхати від Кракова до Стамбула, долаючи щодоби близько 300 км, здебільшого бездоріжжям.

“Через проблеми зі зв’язком, іноземці заблукали, втратили орієнтування на місцевості та опинилися на території України”, — йдеться у повідомленні.

На громадян Польщі прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, за незаконне перетинання державного кордону України. Справи скерували до суду. Згодом, в порядку реадмісії, іноземців повернуть в Угорщину.

Нагадаємо, у лютому працівники прикордонної служби в Медиці у Польщі затримали двох українців, які перетинали польсько-український кордон на велосипедах. Звідти вони хотіли дістатися до США.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності