• Головна
  • Україна
  • Уряд ухвалив постанову про доплату військовим на передовій 70 тис. грн

Уряд ухвалив постанову про доплату військовим на передовій 70 тис. грн

Фото ілюстративне

Військовим на передовій доплачуватимуть по 70 тис. грн за кожні сумарно обчислені 30 днів виконання бойових завдань на першій лінії фронту

Кабінет міністрів на засіданні 12 квітня ухвалив постанову, якою запровадив додаткову доплату військовим на передовій у сумі 70 тисяч гривень за кожні сумарно обчислені 30 днів виконання завдань на першій лінії фронту. Таким чином, уряд виконав постанову Верховної Ради, ухвалену 11 квітня.

Про ухвалення урядом відповідної постанови повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Він уточнив, що, крім військових, таку доплату отримуватимуть також поліцейські. Таким чином, тепер Військові «на нулі», окрім зарплати в 20-25 тисяч і бойових доплат в 100 тисяч гривень, мають право на доплату в 70 тисяч гривень.

Як нараховуватиметься доплата військовим на передовій

Додаткові 70 тисяч гривень отримуватимуть бійці, які виконують завдання на лінії боєзіткнення з противником на відстані виконання бойових (спеціальних) завдань військовою частиною першого ешелону оборони або наступу до ротного опорного пункту включно. А також військові, які виконують завдання на території противника — зокрема на території між позиціями росіян та Сил оборони і на тимчасово окупованій території України.

виплата в 70 тисяч гривень нараховуватиметься за кожні сумарно обчислені 30 днів виконання таких завдань.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності