• Головна
  • Україна
  • Смерть юнака на київському фунікулері: затримали правоохоронця, підозрюваного у вбивстві

Смерть юнака на київському фунікулері: затримали правоохоронця, підозрюваного у вбивстві

Смерть юнака на київському фунікулері: затримали правоохоронця, підозрюваного у вбивстві

Затриманого правоохоронця вже відсторонили від виконання своїх обовʼязків

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження за фактом вбивства неповнолітнього хлопця на станції фунікулера в Києві. Як з'ясувалося, нападник, причетний до загибелі юнака, працював у правоохоронних органах. Про це 8 квітня повідомило hromadske, з посиланням на ДБР.

Що відомо про вбивство зараз

Ввечері 7 квітня між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім юнаком виник конфлікт. Після виходу з вагона фунікулера на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло й отримав смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці. Затриманого правоохоронця вже відсторонили від виконання своїх обовʼязків, йдеться у повідомленні ДБР.

Зараз проводять комплекс оперативно-слідчих дій. Затриманому готуються оголосити підозру в навмисному вбивстві. За такий злочин може загрожувати до 15 років ув'язнення.

Що повідомляли про убивство напередодні

Учора ввечері, 7 квітня, у соціальних мережах писали, що в Києві на станції фунікулера хлопець під час сварки розбив скло й уламком смертельно порізав іншого юнака. Конфлікт між молодиками стався на верхній станції фунікулера, який виходить до будівлі Міністерства закордонних справ та Михайлівського Золотоверхого монастиря.

У “Київпастрансі” о 20-й годині повідомляли про призупинення руху через “хуліганський випадок”. Водночас Telegram-канали опублікували відео, на якому видно одного хлопця, який лежить нерухомо біля стіни, а поряд з ним — інший, який кричить: “Я убив, я убив”.

9 квітня стало відомо, що вбивця підлітка в київському фунікулері був п’яний і не визнає вину.

Нагадаємо, у кінці березня учасника телешоу “Одруження наосліп” Петра Бігуна засудили за вбивство та розчленування співмешканки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності