На Львівщині чоловіка затримали за подвійне вбивство через ревнощі

Вбивство на Львівщині

Чоловік завдав сильних ударів руками та ногами своїм жертвам, а потім сам зателефонував у поліцію

Поліція Львівщині затримала підозрюваного у подвійному вбивстві 53-річного чоловіка. За даними слідства, він у власному будинку через ревнощі вбив свою співмешканку та знайомого. На наступний день після вбивства він сам зателефонував до поліції та повідомив, що виявив їхні тіла. Про це 1 квітня повідомили у поліції Львівської області.

Вбивства були скоєні через ревнощі

За даними правоохоронців, вранці 30 березня чоловік повідомив їм, що виявив у своєму будинку тіла своєї 40-річної співмешканки та свого знайомого – односельчанина віком 68 років, без ознак життя. Пізніше правоохоронці встановили, що до скоєння вбивств причетний власник будинку, у якому були виявлені тіла – той самий чоловік, який телефонував на 102.

За скоєне підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі

Напередодні, 29 березня, близько 21:00 між підозрюваним, його співмешканкою та його знайомим на ґрунті ревнощів виник конфлікт, під час якого власник помешкання завдав чисельних ударів руками та ногами своїм жертвам, спричинивши травми, від яких ті померли на місці події.

Правоохоронці затримали зловмисника затримали. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності