У Києві чоловік напав на працівників ТЦК з ножем

Фото ілюстративне

Нападника затримали правоохоронці

У суботу, 6 квітня, в Києві чоловік погрожував та напав на працівників Деснянського ТЦК. Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження, повідомили у Деснянському районному ТЦК та СП.

Напад на працівників ТЦК у Києві

Згідно з інформацією ТЦК, інцидент трапився 6 квітня близько 11:50. “Під час роботи мобільної групи з оповіщення по вул. Шалом Алейхама, 6 патруль розмовляв з військовозобовʼязаним. В цей час (чоловік 1972 року народження) підійшов зі спини та наніс удар по голові військовослужбовця ТЦК”, — йдеться у повідомленні. Потім 52-річний чоловік нібито дістав із сумки ніж та хотів вдарити ним іншого військовослужбовця ТЦК, який стояв поряд.

Працівники ТЦК викликали поліцію, пізніше правоохоронці затримали нападника. Слідчі розпочали кримінальне провадження за носіння холодної зброї. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

“Крім цього, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за погрозу вбивством”, — написали у пресслужбі ТЦК. У центрі комплектування також розповіли, що це “не перший випадок неадекватних дій” стосовно військовослужбовців та працівників ТЦК.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності