Зеленський: Олексія Данілова переведуть на інший напрямок

Президент прокоментував звільнення секретаря РНБО Олексія Данілова

Деталі нової посади Данілова поки невідомі

Володимир Зеленський прокоментував звільнення секретаря РНБО Олексія Данілова. За його словами, це відбулося в рамках перезавантаження управління державою. У вечірньому зверненні у вівторок, 26 березня, Зеленський зауважив, що Данілов працюватиме на іншому напрямку.

«Сьогодні продовжив перезавантаження системи управління нашою державою. Є кадрові заміни. Вдячний Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України», — сказав Зеленський. Деталі щодо того, яку посаду обійме Олексій Данілов, наразі невідомі.

Зеленський про нового секретаря РНБО

Президент у вечірньому зверненні також прокоментував призначення нового секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Литвиненка.

«Новим секретарем РНБО я призначив Олександра Литвиненка. Він поєднає свій досвід керівництва Службою зовнішньої розвідки України із завданнями, які є перед Радою нацбезпеки і оборони», — зауважив Зеленський.

За словами президента, оновлення державної системи в Україні на всіх напрямках буде продовжуватися.

Що відомо про звільнення Олексія Данілова

Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО у середу, 26 березня. Причини звільнення Данілова наразі невідомі. Пізніше Олексій Данілов прокоментував звільнення, подякував президенту і команді. Олексій Данілов був секретарем РНБО понад чотири роки — з жовтня 2019 року.

Новим секретарем РНБО став колишній голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко. Він очолював Службу зовнішньої розвідки України понад два роки. До цього Литвиненко працював заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності