• Головна
  • Україна
  • Мешканець Одещини подолав 750 км на велосипеді щоби втекти з України

Мешканець Одещини подолав 750 км на велосипеді щоби втекти з України

ДПСУ затримала чоловіка, який на велосипеді намагався перетнути кордон з Румунією

Велосипедист не доїхав 350 метрів до кордону з Румунією

Прикордонники затримали мешканця Одещини, який намагався на велосипеді перетнути кордон з Румунією і таким чином втекти з України. Проте чоловік не доїхав 350 метрів і був затриманий прикордонниками з собакою, повідомили у Державній прикордонній службі у понеділок, 18 березня.

Проїхав 750 км і не доїхав

Мешканець Одеської області купив велосипед у Миколаєві і звідти поїхав до кордону з метою втекти з України. Чоловік подолав понад 750 км і в Чернівецькій області спробував перетнули кордон із Румунією полем на велосипеді.

Працівники Держприкордонслужби помітили порушника і відстежували його за допомогою БПЛА. Двоє прикордонників із собакою затримали одесита разом з велосипедом за 350 метрів від Румунії і склали на нього адмінпротокол.

Порушник подолав 750 км, щоб дістатися прикордоння

🚴🏻‍♂️«Велопробіг» з Миколаєва до Румунії: порушник подолав 750 км, щоб дістатися прикордонняРух невідомого в бік сусідньої країни помітили прикордонники й затримали його за 350 м від прикордоння. Для зручності пересування чоловік використовував велосипед, який придбав у Миколаєві та звідти своїм ходом подолав понад 750 км. На «велоспортсмена» складено адмінпротокол.

Posted by Державна прикордонна служба України on Monday, March 18, 2024

Нагадаємо, у понеділок, 18 березня, 29-річного мешканця Львова затримали на спробі підкупу прикордонника. Чоловік за 14 тис. доларів хотів перетнути кордон із своїм товаришем. Підозрюваному вже обрали запобіжний захід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності