• Головна
  • Україна
  • «Укрзалізниця» відкрила онлайн продаж квитків на поїзди до Австрії

«Укрзалізниця» відкрила онлайн продаж квитків на поїзди до Австрії

Фото ілюстративне

Квитки на потяг «Київ — Відень» можна купувати лише онлайн

«Укрзалізниця» в понеділок, 18 березня, відкрила анонсовану раніше можливість купувати квитки на поїзди до Австрії онлайн. Йдеться про купівлю квитків на потяги «Київ — Відень» і «Чоп — Відень».

Купівля залізничних квитків до Австрії: що змінилося

  • Потяг «Київ — Відень»: відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку «Укрзалізниці» з верифікацією акаунту через «Дія.Підпис». Нагадаємо, дотепер квитки на цей потяг можна було купувати лише в касах;
  • потяг «Чоп — Відень»: квитки на цей потяг можна купити онлайн у мобільному застосунку «Укрзалізниці» та у міжнародних квиткових касах вокзалів.

Як нагадали в «Укрзалізниці», прямий поїзд №143/146 «Відень — Чоп — Відень» має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

Крім того, «Укрзалізниця» анонсувала, що На наступному етапі стануть доступними онлайн квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто «Київ — Будапешт — Відень» та «Чоп — Будапешт — Відень». Прямі сполучення Україна — Угорщина («Мукачево — Дебрецен», «Мукачево — Будапешт», «Чоп — Захонь») з'являться в застосунку трохи пізніше.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності