• Головна
  • Україна
  • Поліція Закарпаття відкрила справу через доведення до самогубства чоловіка у ТЦК

Поліція Закарпаття відкрила справу через доведення до самогубства чоловіка у ТЦК

Фото потерпілого

Дівчина потерпілого стверджує, що він хотів накласти на себе руки через сильні побої

Поліція Закарпатської області відкрила кримінальне провадження у справі чоловіка, якого затримали працівники Держприкордонслужби. Справу відкрили за статтею про доведення до самогубства — затриманий спробував накласти на себе руки у приміщенні Хустського військкомату, повідомили журналісти Hromadske у суботу, 16 березня.

За що затримали чоловіка

За словами дівчини потерпілого, працівники Держприкордонслужби затримали Євгена у готелі, а звідти повезли до пункту пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною. Там його нібито почали звинувачувати в намаганні перетнути кордон, а також забрали телефон, документи й гроші. Скористатися телефоном затриманому можна було б лише після підписання документа про незаконну спробу перетину кордону. Зі слів дівчини, згодом Євгена доправили до Хустського ТЦК, де його жорстоко побили. “Від безвиході людину довели до спроби самогубства. Лише після цього його відвезли до лікарні. Я змогла забрати хлопця та транспортувати у безпечне місце“, — додала вона.

Натомість у пресслужбі Закарпатського ТЦК журналістам Суспільного розповіли, що чоловіка затримали 13 березня через спробу незаконно перетнути кордон, а потім представники ДПСУ доставили його до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних. Також додали, що після того, як військовослужбовці виявили Євгена у вбиральні з порізами на руках, то одразу ж надали невідкладну медичну допомогу та викликали “швидку“.

Після цього, за заявою дівчини потерпілого, поліція Закарпатської області відкрила кримінальне провадження через доведення людини до самогубства. У самому ж ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності