• Головна
  • Україна
  • Петро Порошенко програв справу у Львівському окружному суді

Петро Порошенко програв справу у Львівському окружному суді

Петро Порошенко

П’ятий президент України вимагав від прикордонників і віцеспікера ВР Корнієнка понад 3 млн грн за те, що його не випустили за кордон торік

Львівський окружний суд відмовив задовольнити позов п'ятого президента Петра Порошенка до віцеспікера Верховної Ради Олександра Корнієнка й сьомого прикордонного загону та повернути йому понад мільйон грн за квитки на літак. Про це 14 березня написав ZAXID.NET.

Розгляд справи тривав кілька місяців. 1 грудня 2023 року Петро Порошенко намагався потрапити за кордон, але відрядження політика скасував заступник голови ВР Корнієнко. Адвокати народного депутата у суді розповідали, що Порошенко власним коштом оплатив квитки на літак до США для делегації на 1,2 млн грн. У пресслужбі Львівського окружного адмінсуду підтвердили, що суд повністю відмовив у задоволенні позову Порошенка. Суддя Зіновій Гавдик ухвалив рішення у середу, 13 березня.

Попри те, що на першому засіданні у справі 17 січня адвокати Ігор Головань та Станіслав Кунянський повідомляли, що Порошенко хоче повернути 1,2 млн грн разом з прикордонників та Олександра Корнієнка, у матеріалах справи йдеться, що нардеп хотів компенсацій на понад 3 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності