• Головна
  • Україна
  • Зеленський жорстко пройшовся по Порошенку після доповіді журналістки «5 каналу»

Зеленський жорстко пройшовся по Порошенку після доповіді журналістки «5 каналу»

Зеленський жорстко пройшовся по Порошенку після доповіді журналістки «5 каналу»

Президент сказав, що «знищив російську присутність у парламенті та олігархів»

Президент України Володимир Зеленський відповів на питання, чи відчуває він відповідальність за те, що не попередив людей про війну, а також де зараз перебуває ексочільник СБУ Іван Баканов.

«Мені здається, я був тут 24 лютого, і важливо, що ми не втратили державу. Це завдяки народу України та ЗСУ. Напевно трошки навіть і завдяки мені, як би вам це не було неприємно чути. Так вважає багато людей, але не всі. І я ніякий не герой, але я хоч щось зробив, раз ми тут у деокупованому Києві та багатьох інших містах. Напевно, я щось зробив і у нас є НАТОвська зброя. І ми боремось, а не підписуємо зрадницькі договори, Мінські угоди тощо», - сказав Зеленський під час пресконференції.

Водночас президент назвав питання журналістки «5 каналу» доповіддю, та жорстко поговорив з нею.

«Я вам дякую, що ви є [до журналістки 5 каналу, - ред.]. Я знав, що ви будете, але у чому зміст? У тому, що ми переможемо, вже з таким, яким є президентом. А от з тим що був ми не перемогли. Ось така моя відповідь. Я дякую всім, і дуже добре, що вас показують по телебаченню і дуже гарно, що попри ті, чи інші звинувачення, я, президент України, знищив російську присутність у парламенті, російські телеканали в Україні, олігархів. Вибачте, один з них - власник вашого телеканалу», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент заявив, що для перемоги України потрібна єдність.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності