В Україні з 14 березня почалася реєстрація для участі в НМТ

14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті

Цього року зареєструватись на національний мультитест можна лише через інтернет. Реєстрація триватиме до 11 квітня включно

У четвер, 14 березня, розпочинається реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Вона триватиме до 11 квітня включно, повідомило Міністерство освіти та науки України.

Що потрібно для реєстрації

Щоб зареєструватися для участі в НМТ, потенційним вступникам потрібно буде створити персональний кабінет на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. У ньому треба буде вказати особисті дані: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, дані документа, що посвідчує особу, а також виконати в ньому такі дії:

  • зазначити реєстраційні дані: контактну інформацію, категорію “випускник поточного року” або “випускник минулих років”, указати на потребу створення особливих умов для проходження тесту, вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет і населений пункт в якому абітурієнт планує проходити НМТ, а також мову складання предметів сертифікаційної роботи;
  • завантажити копії реєстраційних документів;
  • надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши відповідну кнопку в сервісі.

У Міносвіти особливо наголошують, що цього року реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті відбудеться без використання паперових носіїв інформації чи копій документів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності