Повітряні Сили збили вже другий за день літак Су-34

Повітряні Сили збили вже другий за день літак Су-34

Другий літак збили теж на східному напрямку. Перший знищили о 10:00.

Повітряні сили України 27 лютого близько 14:00 збили російський літак Су-34. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

Це вже другий літак, збитий за день. Повітряні сили перший знищили 27 лютого близько 10:00. “При таких втратах бойової та спеціальної авіації росіяни мали б замислитись, принаймні на якийсь час припинити "авіаційні м’ясні штурми"“, — написав Микола Олещук на своїй сторінці у Telegram.

Також Микола Олещук опублікував фото збитого літака. “На фото не знак оклику і не знак питання, це – палаюча російська "сушка". Щоб ніхто не сумнівався!”,— написав командувач Повітряних Сил ЗСУ.

Нагадаємо, раніше чотири російські літаки ЗСУ ліквідували 17 та 18 лютого. Два Су-34 та один Су-35 збили, коли ті завдавали ударів керованими авіабомбами по позиціях українських військ, а ще один Су-34 знищили наступного дня. 19 лютого Повітряні сили ЗСУ збили ще по одному літаку Су-34 та Су-35. Їх також підбили, коли вони атакували позиції українських військових. Сьомий винищувач знищили кілька днів тому — 21 лютого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності