• Головна
  • Війна
  • Повітряні сили ЗСУ збили російський винищувач Су-34

Повітряні сили ЗСУ збили російський винищувач Су-34

Повітряні сили ЗСУ збили російський винищувач Су-34

Це вже сьомий знищений ворожий літак за останні п’ять днів

Цієї ночі українська протиповітряна оборона збила черговий російський літак - Су-34. Про це вранці 21 лютого повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Він не розповів подробиць збиття, лише відзначив, що екіпаж російського Су-34 приєднався до рубрики “Вечного полета, братья” . Натомість льотчику Су-35 пощастило, він, за словами командувача, зманеврував і більше не ризикує.

Маю гарні результати об’єктивного контролю, щоб ніхто не сумнівався! Будемо їсти руSSкого ведмедя малими шматками. Ходять чутки, що в мене останнім часом поганий настрій. Не маю на це права! При такій бойовій роботі він просто чудовий!”, — зазначив Микола Олещук.

Нагадаємо, що це вже сьомий збитий літак ворога за останні декілька днів. Вранці у понеділок, 19 лютого, на сході українські військові знищили два російські винищувачі — Су-34 та Су-35С. А в неділю, 18 лютого, ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на східному напрямку. А 17 лютого на сході українські бійці знищили одразу три ворожі літаки — два Су-34 та один Су-35.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності