• Головна
  • Україна
  • На польській станції “Дорогуськ” невідомі висипали боби з українського вантажного потяга

На польській станції “Дорогуськ” невідомі висипали боби з українського вантажного потяга

На польській станції “Дорогуськ” невідомі висипали боби з українського вантажного потяга

Укрзалізниця звернулася до польських правоохоронців

У суботу, 24 лютого, на польській прикордонній залізничній станції “Дорогуськ” невідомі відкрили один з вагонів українського вантажного потяга. Внаслідок цього з вагона землю висипалися боби, які перевозили у тому вагоні. Укрзалізниця з цього приводу звернулася до польських правоохоронців, повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Боби розсипали 24 лютого, близько 9 ранку. “Системне знищення української агропродукції схоже на сплановані диверсії. Наша країна обороняється і виживає також і завдяки фермерам. Отже, ті, хто вчинили ці злочини точно не зацікавлені в українському мирі й перемозі цивілізованого світу. Ми закликаємо правоохоронні органи Польщі дати негайну реакцію”, — прокоментував Віцепрем’єр-міністр — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Це вже втретє, коли Укрзалізниця звертається до правоохоронців через пошкодження української агропродукції. Нагадаємо, вперше польські протестувальники висипали зерно з вантажного потяга 20 лютого. Тоді вони відкрили вагон з зерном у потяга, який стояв поблизу пункту пропуску «Шегині — Медика», та на 15 хвилин перекрили колію. Вдруге схожий випадок стався 23 лютого. Тоді невідомі відкрили три товарні вагони й висипали на землю ріпак, який прямував транзитом до Німеччини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності