• Головна
  • Україна
  • ЗСУ вдарили по полігону з росіянами на лівому березі Херсонщини

ЗСУ вдарили по полігону з росіянами на лівому березі Херсонщини

ЗСУ вдарили по полігону з окупантами на Херсонщині, скриншот з відео

На полігоні в момент удару перебувало командування угруповання окупаційних військ «Днєпр»

Сили оборони України завдали удар по полігону російських військ на лівому березі Херсонської області. Відповідне відео напередодні ввечері поширилося в інтернеті. Також інформацію про удар підтвердили Сили оборони України.

«Просто вогняна робота наших артилеристів по скупченню ворога біля Подо-Калинівки. Згідно з даними, які публікуються в мережі, під удар потрапили російські 328 дшп, 810 обрмп та 81 сап. Виглядає як утилізація тарганів, яких ніяк не можна вивести», — повідомив аналітичний проєкт DeepState.

Сили оборони півдня України також поширили це відео й зазначили, що на полігоні перебувало, зокрема, керівництво угруповання російських окупаційних військ «Днєпр».

«Кажуть, керівництво угруповання російських окупаційних військ “Днєпр” приїхало на полігон подивитися, як “зачищатимуть” Кринки... бо Шойгу розповідав [що Кринки зачищено], а не показував. Долучилися до феєричного шоу. Ми ж попереджали: горіти вам в пекельному вогні... Сказано – зроблено!» — заявили військові.

Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі «Радіо Свобода» також підтвердила удар ЗСУ по полігону з окупантами на Херсонщині. «❗️ У ЗСУ підтвердили удар по скупченню сил РФ на Херсонщині. Попередньо, там було і командування.

«Там дійсно готувалися російські військові, які намагалися штурмувати, зачищені, як вони казали, Кринки. Окупанти мають подібні локації на тимчасово окупованій лівобережній Херсонщині, де збираються для проведення підготовки», — сказала вона в ефірі «Радіо Свобода».

Наразі повної інформації про наслідки цього удару немає. Гуменюк в ефірі «Суспільного» сказала, що внаслідок удару російська армія втратила щонайменше 60 військових.

Нагадаємо, 20 лютого ЗСУ вдарили по полігону неподалік Волновахи на Донеччині, унаслідок чого загинули понад 60 російських загарбників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності