• Головна
  • Війна
  • У російському райцентрі скасували розважальні заходи після масової загибелі окупантів на полігоні біля Донецька

У російському райцентрі скасували розважальні заходи після масової загибелі окупантів на полігоні біля Донецька

Борзя, Забайкалля

Місцева влада не наважилась оголосити траур, але скасувала концерт

У Борзі на Забайкаллі в Росії скасували концерт вокального ансамблю УМВС Росії. Як написало 21 лютого видання “Чита.Ру”, концерт скасували “у зв'язку з подіями, пов'язаними з 36-ю мотострілецькою бригадою”. А всі подальші розважальні заходи перенесли, повідомив виданню голова Борзинського району Роман Гридін. Також джерело “Чита.Ру” повідомило, що у борзинській військовій частині скасовано три концерти творчого колективу з Чити, які планували дати для військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Розважальні заходи на Забайкаллі скасували після удару по полігону у Волноваському районі на Донеччині. За даними російської служби BBC, внаслідок влучання одночасно загинули щонайменше 60 російських військових. Ймовірно, удар завдали двома ракетами з РСЗВ HIMARS. У цей момент на полігоні перебували військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705), постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю. Імовірно, вони вишикувались в очікуванні на прибуття командувача 29-ї армії Східного військового округу генерал-майора Олега Мойсеєва.

На кадрах, опублікованих з місця удару зафіксовані десятки загиблих окупантів. BBC зазначає, що за кілька годин після удару по полігону Путін провів зустріч з міністром оборони Сергієм Шойгу.

Офіційного підтвердження української сторони про удар по полігону поки що немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності